Koszykówka KobietForum Koszykówka Kobiet

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: co, czyli, kto, plany, redakcyjne, robi

PLANY REDAKCYJNE, czyli co kto robi ;)
Autor Wiadomość
Administrator
Administrator

Wysłany: 2010-10-11, 11:25   PLANY REDAKCYJNE, czyli co kto robi ;)

Witam,

Forum przeszło małą metamorfozę i teraz służy nam już tylko do naszej wewnątrzredakcyjnej komunikacji, stąd najłatwiej będzie właśnie tutaj ustalać, co i kto planuje robić w najbliższym czasie, żebyśmy się nie dublowali. :)

Sanderus 

Wysłany: 2010-10-11, 18:04   

Ode mnie (Marcin) będzie:
-wywiad z Natalią Trofimową CCC (mam nadzieję że dzisiaj się uda)
- uzgodnione mam wywiady z Natalią Tajerle (Odra), Martą Żyłczyńską (też Odra) - idealnie by było gdybym z jednym się wyrobił jeszcze przed przyszłą kolejką. Następny planuję po następnej.
-Czekam też na odpowiedzi Anny Kuncewicz (Tęcza)
-Zrobię jutro lub w środę rano zapowiedzi do kolejki środowej.
- Napisże jakieś podsumowanie po ww. kolejce z wyjątkiem meczu Wisła Utex Rybnik. Nie będzie mnie na tym meczu bo choruję :/. Będzie lepiej jak to opisze ktoś kto na tym meczu będzie (K.K?. D.J.?). Zawsze to lepiej :)

Sanderus 

Wysłany: 2010-10-12, 08:02   

Mała zmiana, telefoniczny wywiad z Natalią Trofimową odsunąłem jednak w czasie jak mi termometr pokazał 39.6C.

Administrator
Administrator

Wysłany: 2010-10-12, 21:22   

Spoko, zdrowiej. :)

To ja dopiszę fragment o wiślaczkach, tylko pewnie ze sporym poślizgiem czasowym. ;-)

Sanderus 

Wysłany: 2010-10-15, 07:53   

zapowiedź i podsumowanie 6.kolejki. też bez Wisły bo dalej choruję.

Administrator
Administrator

Wysłany: 2010-10-15, 10:37   

Super, to ja znowu dorobię wiślackie fragmenty. ;)

Sanderus 

Wysłany: 2010-10-21, 13:02   

Zrobię zapowiedź do następnej kolejki i mam nadzieję, że jakoś w przyszłym tyg wreszcie się całkowicie wykuruję - gorączka zniknie i "głosowo" przestanę przypominać Yeti to wreszcie zrobię ten wywiad tel. Póki co jest spora szansa na mejlowy wywiad z M. Żyłczyńską po meczu z Lotosem.

Administrator
Administrator

Wysłany: 2010-10-24, 20:22   

Brawo dla Marcina za ostatnie działania. :->

Sanderus 

Wysłany: 2010-10-24, 21:05   

Zwłaszcza za przegapienie meczu CCC-Lotos :mrgreen: ;-)

Administrator
Administrator

Wysłany: 2010-10-30, 13:10   

Czy mogę na kogoś liczyć w kwestii podsumowań meczów 8.kolejki (chyba najlepiej w dwóch turach - po dzisiejszych spotkaniach i po jutrzejszych)? ;-)

Sanderus 

Wysłany: 2010-10-30, 13:23   

Się zrobi :-)

Sanderus 

Wysłany: 2010-11-04, 17:47   

Na wywiad zgodziła się Agnieszka Makowska z AZS INEA Poznań (będzie pierwszy poznański :-) ). Usilnie namawiam również Aleksandrę Chomać z Lidera Pruszków oraz Lori Crisman z Artego Bydgoszcz.

Administrator
Administrator

Wysłany: 2010-11-05, 12:49   

Znakomicie, bo dawno nie mieliśmy takich międzymeczowych wywiadów, a sam ciągle nie mogę ogarnąć. ;-)

Sanderus 

Wysłany: 2010-11-11, 14:47   

Tradycyjnie jutro się zabiorę za zapowiedź kolejki. Dziś moge zrobić tez wojaże Lotosu i Wisły w Eurolidze ale to by było dopiero koło 22.00 - 23.00. Zanosi się że w najbliższej przyszłości zmaterializuje się wywiad z Aleksandrą Chomać z Lidera. Próbuję też namówić na wywiad Ayshę Jones z Odry Brzeg.

rodgers 

Wysłany: 2010-11-16, 19:04   

ja niestety przynajmniej do poniedziałku jestem ograniczony, bowiem w niedziele miałem operacje zlamanego palca prawej reki.. kurde o ile wczesniej dalem rade jako tako sie nia poslugiwac to teraz nie dam rady zrobic nia kompletnie nic :roll: :roll: zatem mój powrot do pisania nieco sie opóźni, bo planowałem zacząć pisać juz od meczu z Lotosem, ale strasznie dlugo mi idzie lewa reka :evil:

redaktor xD

Odpowiedz do tematu